bermudakonzol webáruház, webshop

Kategóriák

Tom Clancys Splinter Cell : Blacklist

XBOX 360 / xbox 360 játékprogramok / Azonosító: 04385

4.990 Ft
AKCIÓ!
3.990 Ft
db
- használt!Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist a korábbi, Xbox 360 exkluzív Conviction eseményei után veszi fel a fonalat. Az Egyesült Államok elnöknője, Patricia Caldwell felszámolta a korrupciótól átitatott kémszervezetet, a Third Echeont, majd megalapítatta annak utódját, a Fourth Echelon ügynökséget, melynek vezetőjének magát Sam Fishert nevezte ki. A szervezet elsődleges feladata az Amerikát érő terrortámadások megelőzése, illetve biztosítani krízishelyzetben is a teljes kontrollt. Más védelmi ügynökségek kezéből az irányítás azonban kezd egyre jobban kicsúszni, így ismét Samre és szuper speciális csapatára hárul a probléma megoldása, vagyis a terroristák likvidálása.

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist továbbgondolja a már eleve rengeteg újítást maga mögött tudó Convictiont, így minden téren felülmúlja azt, ezáltal mind audiovizuális, mind pedig tartalmi szempontból is páratlan játékkal gazdagodhatnak a lopakodós és egyben akciójátékok kedvelői.

 

Játssz korlátok nélkül

A legmodernebb techikával felszerelten, és korlátlan elhatalmazással a kezében, Sam az egész világot felkutatja, versenyt futva az idővel, azért hogy kiderítse, ki áll a hírhedt Fekete Lista mögött.

 

Killing in motion

 

Járj mindig egy lépéssel az ellenségeid előtt Sam az új killing in motion képességének segítségével, amivel halálos pontossággal képes egyszerre akár több ellenfelet is egyetlen mozdulatsorral hatástalanítani.

 

- Használd a legmodernebb eszközöket

 

A Blacklist továbbfejleszti a Splinter Cell játékokat fémjelző kütyüket. Az újítások között megtalálható lesz egy továbbfejlesztett snake kamera, szintén újdonság a rotoros drón kamera, melynek segítségével felmérhetjük az előttünk lévő terepet, vagy elterelhetjük ellenségeink figyelmét. A rengeteg új eszközön túl, olyan régi kedvencek is visszatérnek, mint a sokkoló és a hajlított Karambit kés.

 

Állítsd össze az új Echelon egységet

 

Az egyenesen az elnöktől kapott felhatalmazás szerint Samnek egy új Echelon egységet kell fölállítania, saját belátása szerint. Így Anna”Grim” Grimsdottir lesz felelős a küldetések technikai irányításáért, Isaac Briggs, CIA ügynök az extra tűzerőért, Charlie Cole pedig, mint hacker fog a csapatban tevékenykedni.

 

- Éld át a teljes integrációs élményt

 

A Paladin fedélzetén található Stratégiai Küldetés Interfész valós időben követi nyomon az eseményeket, így Sam és csapata azon nyomban értesül minden nyomozásukkal kapcsolatos történésről, valamint ezen keresztül kapnak információkat a küldetések céljairól is. A játékosok a küldetések teljesítéséért jutalomban részesülnek, amit fegyvereik fejlesztésére költhetnek, szintén az SKI-központon keresztül.

 

Megtekintve: 123

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

FACEBOOK

Akciós termékek

Perfect Dark Zero Limited Edition
Perfect Dark Zero Limited Edition

2.990 Ft
AKCIÓ!
1.990 Ft

További akciós termékek


Webáruház készítés és bérlés

0.08 mp
KAPCSOLAT

   06-1-425-4538
   Budapest.1211.II.Rákóczi F.út.97-10
   Üzenet küldése


HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés