bermudakonzol webáruház, webshop

Thief

PLAYSTATION 3 / ps3 játékprogramok / Azonosító: 04679

5.500 Ft
db
Thief
 - használt

TE VAGY GARRETT, A MESTERTOLVAJ 

Garrett, a Mestertolvaj kilép az árnyékokból, és belép a Városba. A Báró Őrsége egyre keményebb kézzel, a félelem és elnyomás eszközeivel tart rendet, közben pedig egy titokzatos betegség üti fel a fejét a Város utcáin. Mindeközben az Orion, a nép hangja által vezetett polgárok egy véres felkelésben törnek ki.

Garrett csak tolvajképességeiben bízhat, ahogy a politika és az emberek közti hajszálvékony mezsgyén egyensúlyoz, miközben konfliktusok sűrű hálójában vergődik. Ahogy fogy az idő, a Mestertolvaj egy szörnyű titkot tár fel sötét múltjából, mely a világ pusztulásával fenyeget.

Garrett soha nem fizetett semmiért... egészen mostanáig.

 

TE VAGY GARRETT, A MESTERTOLVAJ 

Bújj Garrett, a páratlan képességekkel rendelkező, sötét múltú, magányos tolvaj néma cipőibe. A legnagyobb kihívást jelentő rablások, a legnehezebben megközelíthető zsákmányok, és a legféltettebb titkok: semmi sincsen biztonságban előled.

A VÁROS, AMELY CSAK RÁD VÁR (HOGY KIFOSZD) 

Fedezd fel a beteg és zavaros Várost a sötét sikátoraitól egészen a háztetők szédítő magasságaiig. Lopakodj az utcákon, szivárogj be erősen őrzött kúriákba és leselkedj minden sötét sarokban... észrevétlenül s büntetlenül.

VÁLASZD KI A JÁTÉKSTÍLUSOD 

Használd Garrett teljes fegyvertárát és intézd el halkan az őröket a jó öreg Blackjack (ólmosbot) segítségével, válassz a többféle nyíltípus közül, melyekkel manipulálhatod környezeted és ellenfeleid, vagy élj a frissen megszerzett fókuszképességekkel, hogy tovább tökéletesítsd tolvajtehetséged. Milyen Mestertolvaj leszel?

PÉLDÁTLAN ÉLMÉNY 

Válj eggyé a világgal a forradalmian új képi elemek és a szinte már tapintható és zsigeri első személyű élmény révén. A THIEF példa nélküli beleélést biztosít a látnivalók, a hangok, és a mesterséges intelligencia segítségével.Megtekintve: 241


Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

FACEBOOK

Akciós termékek

King of Pool
King of Pool

3.990 Ft
AKCIÓ!
2.990 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.07 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés