bermudakonzol webáruház, webshop
Vevőszolgálat
Cégnév:
Jámin 99 bt.
Cím:
Budapest.1211.II.Rákóczi F.út.97-105.
Tel.:
06-1-425-4538
E-mail címe:
bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
bermudakonzol.bolthely.hu
Adószám:
20345692-1-43
Cégjegyzékszám:
01-06-724724
Bankszámlaszám:
22222222-35026545
Kapcsolattartó neve:
Tóth Gyula
Tel.:
06-70-272-1603
E-mail címe:
bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Skype:
bermudakonzol
Facebook:

Bemutatkozás
Mindennap nyitva tartó videojáték üzletünkben, gépek,kiegészítők,játékprogramok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!Garancia:

Cégünk az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Jámin 99 Bt a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
Fizetési, szállítási lehetőségek
Termékeinket a Magyar postával juttatjuk el Önhöz.Utánvéttel nem áll módunkban küldeni semmit! A pontos postaköltség miatt hívja üzletünket.

Személyesen üzletünkben,a rendelés napján zárásig.

Banki átutalás
Cégünk számla számára érkezik a pénze,ezután a lehető leggyorsabban postázzuk a terméket Önnek.

Paypal

Barion

Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjénekTárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

FACEBOOK

Akciós termékek

MotorStorm Arctic Edge
MotorStorm Arctic Edge

3.500 Ft
AKCIÓ!
2.500 Ft

További akciós termékek

Termék ajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.06 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés