bermudakonzol webáruház, webshop
Vevőszolgálat
Cégnév:
Jámin 99 bt.
Cím:
Budapest.1211.II.Rákóczi F.út.97-105.
Tel.:
06-1-425-4538
E-mail címe:
bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Weboldal címe:
bermudakonzol.bolthely.hu
Adószám:
20345692-1-43
Cégjegyzékszám:
01-06-724724
Bankszámlaszám:
22222222-35026545
Kapcsolattartó neve:
Tóth Gyula
Tel.:
06-70-272-1603
E-mail címe:
bermudakonzol@yahoo.com (Azonnali üzenet küldése)
Skype:
bermudakonzol
Facebook:

Bemutatkozás
Mindennap nyitva tartó videojáték üzletünkben, gépek,kiegészítők,játékprogramok széles választékával várjuk kedves vásárlóinkat!Garancia:

Cégünk az általa eladott termékekre a gyártó által vállalt garanciát vállalja. Az ettől eltérő szavatossági és garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, ill. a mellékelt garanciális okmányokon szerepel.

Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.

Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.Elállás joga

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény értelmében a Vásárló 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától.Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti ügyfélszolgálati elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését.

A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Jámin 99 Bt a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.

(egyeztetés alapján postai úton történő visszajuttatás is lehetséges!)
Fizetési, szállítási lehetőségek
Termékeinket a Magyar postával juttatjuk el Önhöz.Utánvéttel nem áll módunkban küldeni semmit! A pontos postaköltség miatt hívja üzletünket.
Személyesen üzletünkben,a rendelés napján zárásig.
Banki átutalás
Cégünk számla számára érkezik a pénze,ezután a lehető leggyorsabban postázzuk a terméket Önnek.
Paypal
Barion
Üzenet küldése a webáruház üzemeltetőjének
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Tárgy:
Üzenet:Tárhely szolgáltató
Bolthely.hu - info(kukac)bolthely.hu

Bevásárlókosár

Kérjük, lépjen be.

Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Nem tudok belépni

FACEBOOK

Termék ajánló
Webáruház készítés és bérlés

0.09 mp
HÍRLEVÉLSSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés