A JÁTÉKCSERE - BESZÁMÍTÁS 10.05 CSÜTÖRTÖKIG SZÜNETEL!

Kérdésed van? Hívj minket! +36702721603 vagy +3614254538


Bp.1211. II.Rákóczi F.út 97-105 Nyitva : minden nap 10-18 óráig!

 

 

Haylou GT7 True Wireless Earbuds fülhallgató - Fekete
Haylou GT7 True Wireless Earbuds fülhallgató - Fekete
7 990 Ft
ÚJ

Haylou GT7 True Wireless Earbuds fülhallgató - Fekete

- új

TWS Haylou GT7 fejhallgató Élvezze a kiváló hangminőséget a Haylou fejhallgatóval. A GT7-ek részletgazdag hangzást kínálnak az AAC kodeknek köszönhetően, az alacsony késleltetési szint pedig a nagyobb dinamikáért felelős a játékok során. A Bluetooth 5.2 gyors és stabil kapcsolatot garantál 10 m-ig. A fejhallgató könnyű és ergonomikus kialakítása hosszan tartó kényelmet, a strapabíró akkumulátor pedig akár 20 órás munkát is biztosít.

Lenyűgöző hangminőség Ismerje meg újra kedvenc dalait. A fejhallgató kiváló minőségű kompozit membránnal és AAC audiokodekkel van felszerelve. Ennek köszönhetően élvezheti a nagyszerű hangzást, tele részletekkel.

A játékmenet új szintje A Haylou fejhallgató másik előnye az alacsony késleltetési szint. Ez még jobb hang- és képszinkronizálást jelent játék és filmnézés közben egyaránt. Élvezze a nagyobb dinamikát a játékok során a Haylou fejhallgatójának köszönhetően. Csak annyit kell tennie, hogy duplán érintse meg a bal fülhallgatót az alacsony késleltetés aktiválásához.

Megbízható Bluetooth kapcsolat 5.2 A fejhallgató támogatja a Bluetooth 5.2 modult, amely az 5.0-s verzióhoz képest gyorsabb és stabil kapcsolatot biztosít akár 20 m-ig, emellett csökkenti az energiafogyasztást és megakadályozza a jelvesztést és az interferenciát. Ennek köszönhetően a GT7-ek körülbelül 5 órát tudnak dolgozni egyetlen töltéssel, a töltőtok pedig 20 órára növeli az üzemidőt. Az USB-C kábellel (mellékelve) töltheti őket.

Sztereó és mono mód A nagyobb használati szabadság érdekében a fejhallgatót monó és sztereó üzemmóddal látták el. Ennek eredményeként mindegyik egymástól függetlenül csatlakozik a kompatibilis eszközhöz. Így mindkét fejhallgatót vagy az egyiket használhatja, hogy kapcsolatban maradjon a környezettel, vagy megoszthassa kedvenc zenéit szeretteivel.

Zajcsökkentés A GT7 intelligens zajcsökkentő funkcióval rendelkezik, így a környezeti hang többé nem zavarja Önt. A DNN algoritmus csökkenti a külső zajt, így zajos környezetben is szabadon telefonálhat.

Hosszan tartó kényelem A fejhallgatót úgy tervezték, hogy maximális kényelmet biztosítson Önnek. Könnyű és ergonómikus kialakításuk hosszú ideig biztosítja a kényelmet - mindegyik fejhallgató mindössze 3,9 g. Ezen kívül a szett 3 méretben tartalmaz szilikon hegyeket, így kiválaszthatja a megfelelőt.

Kényelmes kezelőszervek Mindegyik fejhallgatót érintőpanellel szerelték fel, amellyel kényelmesen vezérelheti a GT7-et. Kapcsolja be az alacsony késleltetésű módot, szüneteltesse / folytassa a lejátszást, használja a hangsegédet, fogadja a hívásokat stb. Most már a legfontosabb funkciókat kéznél tarthatja anélkül, hogy ki kellene vennie a telefont a zsebéből.

Kompatibilitás Aggódik amiatt, hogy a GT7 nem fog működni az Ön hardverével? Feleslegesen! Haylou a következő operációs rendszerekkel rendelkező készüléket tette fel a kompatibilitási listára: iOS és Android, aminek köszönhetően párosítható okostelefonnal, tablettel vagy laptoppal.
7 990 Ft
Adatok
Cikkszám:
973879